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文献
J-GLOBAL ID:201002297550027637   整理番号:10A0616910

発酵シロサケ(Oncorhynchus keta)ソースの化学特性に及ぼす耐塩性スターター微生物の影響

Effect of Halotolerant Starter Microorganisms on Chemical Characteristics of Fermented Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Sauce
著者 (7件):
YOSHIKAWA Shuji
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
KURIHARA Hideyuki
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
KAWAI Yuji
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
YAMAZAKI Koji
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
TANAKA Akira
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
NISHIKIORI Takafumi
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
OHTA Tomoki
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)

資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry  (Journal of Agricultural and Food Chemistry)

巻: 58  号: 10  ページ: 6410-6417  発行年: 2010年05月26日 
JST資料番号: C0251A  ISSN: 0021-8561  CODEN: JAFCAU  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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