文献
J-GLOBAL ID:201002297550027637
整理番号:10A0616910
発酵シロサケ(Oncorhynchus keta)ソースの化学特性に及ぼす耐塩性スターター微生物の影響
Effect of Halotolerant Starter Microorganisms on Chemical Characteristics of Fermented Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Sauce
著者 (7件):
YOSHIKAWA Shuji
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
,
KURIHARA Hideyuki
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
KAWAI Yuji
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
YAMAZAKI Koji
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
TANAKA Akira
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
,
NISHIKIORI Takafumi
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
,
OHTA Tomoki
(Hokkaido Food Processing Res. Center, Ebetsu, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
10
ページ:
6410-6417
発行年:
2010年05月26日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)