文献
J-GLOBAL ID:201102204639323700
整理番号:11A0782220
アントシアニン由来フェノール酸は模擬胃腸消化およびミクロソームグルクロニル化後にグルクロニドを形成する
Anthocyanin-derived phenolic acids form glucuronides following simulated gastrointestinal digestion and microsomal glucuronidation
著者 (3件):
WOODWARD Gary M.
(Univ. East Anglia, Norwich, GBR)
,
NEEDS Paul W.
(Inst. of Food Res., Norwich, GBR)
,
KAY Colin D.
(Univ. East Anglia, Norwich, GBR)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
55
号:
3
ページ:
378-386
発行年:
2011年03月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)