文献
J-GLOBAL ID:201102204673242477
整理番号:11A1525987
食用きのこであるGrifola frondosaに由来するラッカーゼによる合成着色料の脱色およびビスフェノールAの生物分解
Decolorization of Synthetic Dyes and Biodegradation of Bisphenol A by Laccase from the Edible Mushroom, Grifola frondosa
著者 (5件):
NITHERANONT Thitinard
(Dep. of Applied Biological Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ.)
,
WATANABE Akira
(Dep. of Applied Biological Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ.)
,
SUZUKI Toshisada
(Dep. of Applied Biological Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ.)
,
KATAYAMA Takeshi
(Dep. of Applied Biological Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ.)
,
ASADA Yasuhiko
(Dep. of Applied Biological Sci., Fac. of Agriculture, Kagawa Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
75
号:
9
ページ:
1845-1847 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)