文献
J-GLOBAL ID:201102210039601383
整理番号:11A0112218
嚥下障害患者のための液状タイプ介護食に関連する市販増粘剤から調製した溶液とヨーグルトの流動特性および咽頭部流速
Flow Properties and the Velocity through the Pharynx of Solutions Prepared from Commercial Thickening Agents and Those of Yogurt with Relevance to Liquid-Type Care Foods for Dysphagic Patients
著者 (5件):
TASHIRO Akiko
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
ONO Keiko
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
HASEGAWA-TANIGOME Atsuko
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
KUMAGAI Hitomi
(Nihon Univ., Kanagawa, JPN)
,
KUMAGAI Hitoshi
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
11
号:
4
ページ:
177-185,187
発行年:
2010年12月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)