文献
J-GLOBAL ID:201102215298577166
整理番号:11A0122458
脂肪酸,エピカテキン-ジメチルガラート及びルチンはアミラーゼによる消化を阻害しているそば澱粉と相互作用する:そば粉による血糖インデックスの低下に対する意義
Fatty Acids, Epicatechin-Dimethylgallate, and Rutin Interact with Buckwheat Starch Inhibiting Its Digestion by Amylase: Implications for the Decrease in Glycemic Index by Buckwheat Flour
著者 (2件):
TAKAHAMA Umeo
(Kyushu Dental Coll., Kitakyushu, JPN)
,
HIROTA Sachiko
(Kyushu Women’s Univ., Kitakyushu, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
58
号:
23
ページ:
12431-12439
発行年:
2010年12月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)