文献
J-GLOBAL ID:201102216462805163
整理番号:11A1154298
韓国の食用バラ(Rosa hybrida cv.Noblered)の赤い花弁のアントシアニン組成及び生物活性
Anthocyanin compositions and biological activities from the red petals of Korean edible rose (Rosa hybrida cv. Noblered)
著者 (3件):
LEE Jin Hwan
(Dep. of Monitoring and Analysis, NAKDONG River Basin Environmental Office, Ministry of Environment, Changwon 641-722 ...)
,
LEE Hyeon-jin
(Dep. of Herbal Medicine Resource, Dogye Campus, Kangwon National Univ., Hwangjori # 3, Dogye-up, Samcheok 245-907, KOR)
,
CHOUNG Myoung-gun
(Dep. of Herbal Medicine Resource, Dogye Campus, Kangwon National Univ., Hwangjori # 3, Dogye-up, Samcheok 245-907, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
129
号:
2
ページ:
272-278
発行年:
2011年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)