文献
J-GLOBAL ID:201102226961138750
整理番号:11A1081351
食品腐敗微生物に対する液相及び気相のMentha piperita油の抗微生物能力及び化学組成
Antimicrobial potential and chemical composition of Mentha piperita oil in liquid and vapour phase against food spoiling microorganisms
著者 (3件):
TYAGI Amit Kumar
(Applied Microbiology laboratory, Centre for Rural Dev. and Technol., Indian Inst. of Technol. Delhi, New Delhi ...)
,
TYAGI Amit Kumar
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Universita degli Studi di Bologna, Sede di Cesena, Piazza G. Goidanich, 60 ...)
,
MALIK Anushree
(Applied Microbiology laboratory, Centre for Rural Dev. and Technol., Indian Inst. of Technol. Delhi, New Delhi ...)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
22
号:
11
ページ:
1707-1714
発行年:
2011年11月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)