文献
J-GLOBAL ID:201102233236890052
整理番号:11A1770306
ハツカダイコン(Raphanus sativus L.)栽培品種における可溶性糖質及び有機酸量の変化
Variations in the soluble sugar and organic acid contents in radish (Raphanus sativus L.) cultivars
著者 (4件):
HARA Masakazu
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
TORAZAWA Daiki
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
ASAI Tatsuo
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
TAKAHASHI Ikuo
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
46
号:
11
ページ:
2387-2392
発行年:
2011年11月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)