文献
J-GLOBAL ID:201102236686598784
整理番号:11A1039904
ローズ油の成分であるシトロネロールおよびゲラニオールはペルオキシソーム増殖因子活性化受容体αおよびγを活性化してシクロオキシゲナーゼ-2の発現を阻害する
Citronellol and Geraniol, Components of Rose Oil, Activate Peroxisome Proliferator-Activated Receptor α and γ and Suppress Cyclooxygenase-2 Expression
著者 (6件):
KATSUKAWA Michiko
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Nara Women’s Univ.)
,
NAKATA Rieko
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Nara Women’s Univ.)
,
KOEJI Satomi
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Nara Women’s Univ.)
,
HORI Kazuyuki
(Dep. of Bioengineering, Akita Res. Inst. of Food and Brewing)
,
TAKAHASHI Saori
(Dep. of Bioengineering, Akita Res. Inst. of Food and Brewing)
,
INOUE Hiroyasu
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Nara Women’s Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
75
号:
5
ページ:
1010-1012 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)