文献
J-GLOBAL ID:201102237186228294
整理番号:11A1427196
胃の一酸化窒素に対する唾液亜硝酸を減少させる可能性があるソバ粉のプロアントシアニジン
Proanthocyanidins in Buckwheat Flour Can Reduce Salivary Nitrite to Nitric Oxide in the Stomach
著者 (3件):
TAKAHAMA Umeo
(Kyushu Dental Coll., Dep. of Bioscience, 803-8580, Kitakyushu, JPN)
,
TANAKA Mariko
(Kyushu Dental Coll., Dep. of Bioscience, 803-8580, Kitakyushu, JPN)
,
HIROTA Sachiko
(Kyushu Women’s Univ., Dep. of Nutritional Sci., 807-8586, Kitakyushu, JPN)
資料名:
Plant Foods for Human Nutrition
(Plant Foods for Human Nutrition)
巻:
65
号:
1
ページ:
1-7
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
D0615A
ISSN:
0921-9668
CODEN:
PFHNB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)