文献
J-GLOBAL ID:201102246369483136
整理番号:11A1116742
タイプ2真性糖尿病をもつ個人における脂質プロフィールに及ぼすLactobacillus acidophilusおよびBifidobacterium lactisを含んでいるプロバイオティクスヨーグルトの効果
Effect of probiotic yogurt containing Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis on lipid profile in individuals with type 2 diabetes mellitus
著者 (7件):
EJTAHED H.s.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Health and Nutrition, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
,
MOHTADI-NIA J.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Health and Nutrition, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
,
HOMAYOUNI-RAD A.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Health and Nutrition, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
,
NIAFAR M.
(Fac. of Medicine, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
,
ASGHARI-JAFARABADI M.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Health and Nutrition, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
,
MOFID V.
(Iran Dairy Industries Co., Tehran 17416, IRN)
,
AKBARIAN-MOGHARI A.
(Iran Dairy Industries Co., Tehran 17416, IRN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
94
号:
7
ページ:
3288-3294
発行年:
2011年07月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)