文献
J-GLOBAL ID:201102260126675943
整理番号:11A0785155
食品における3-クロロプロパン-1,2-ジオール(3CPD)のエステル類の生成と存在:我々が知っていることと我々が思いこんでいること
Formation and occurrence of esters of 3-chloropropane-1,2-diol (3-CPD) in foods: What we know and what we assume
著者 (6件):
HAMLET Colin G.
(Premier Analytical Serv., Buckinghamshire, GBR)
,
ASUNCION Lisa
(Premier Analytical Serv., Buckinghamshire, GBR)
,
VELISEK Jan
(Inst. Chemical Technol., Prague, CZE)
,
DOLEZAL Marek
(Inst. Chemical Technol., Prague, CZE)
,
ZELINKOVA Zuzana
(Inst. Chemical Technol., Prague, CZE)
,
CREWS Colin
(Food and Environment Res. Agency, York, GBR)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
113
号:
3
ページ:
279-303
発行年:
2011年03月
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)