文献
J-GLOBAL ID:201102264681361526
整理番号:11A0618860
丸のままのジャガイモ塊茎の真空含浸によるアスコルビン酸強化
Ascorbic acid enrichment of whole potato tuber by vacuum-impregnation
著者 (9件):
HIRONAKA K.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
KIKUCHI M.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
KOAZE H.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
SATO T.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
KOJIMA M.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
YAMAMOTO K.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
YASUDA K.
(Obihiro Univ. of Agriculture and Veterinary Medicine, Obihiro 080-8555, JPN)
,
MORI M.
(National Agriculture and Food Res. Organization for Hokkaido Region in Japan, Memuro 082-0071, JPN)
,
TSUDA S.
(National Agriculture and Food Res. Organization for Hokkaido Region in Japan, Memuro 082-0071, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
127
号:
3
ページ:
1114-1118
発行年:
2011年08月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)