文献
J-GLOBAL ID:201102274137331686
整理番号:11A1482277
豆腐(ダイズ凝固物)はラットにおいて主にイソフラボンではなくその蛋白質成分を通して血清脂質レベルを低下し脂質合成に関与する肝臓遺伝子発現を調節する
Tofu (Soybean Curd) Lowers Serum Lipid Levels and Modulates Hepatic Gene Expression Involved in Lipogenesis Primarily through Its Protein, Not Isoflavone, Component in Rats
著者 (2件):
TAKAHASHI Yoko
(National Agriculture and Food Res. Organization(NARO), Ibaraki, JPN)
,
KONISHI Tomokazu
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
59
号:
16
ページ:
8976-8984
発行年:
2011年08月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)