文献
J-GLOBAL ID:201102275660717535
整理番号:11A0955932
高速液体クロマトグラフィー,蛍光検出およびマススペクトル分析によるエゾツルキンバイ(Potentilla anserina)の根のアミノ酸組成の検討
The determination of amino acids composition of the traditional food Potentilla anserina L. root by high-performance liquid chromatography via fluorescent detection and mass spectrometry
著者 (5件):
XIA Lian
(Qufu Normal Univ., Shandong, CHN)
,
XIA Lian
(Northwest Plateau Inst. Biology, Chinese Acad. Sci., Xining, CHN)
,
XIA Lian
(Graduate Univ. Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
YOU Jinmao
(Qufu Normal Univ., Shandong, CHN)
,
YOU Jinmao
(Northwest Plateau Inst. Biology, Chinese Acad. Sci., Xining, CHN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
46
号:
6
ページ:
1164-1170
発行年:
2011年06月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)