文献
J-GLOBAL ID:201102276614131310
整理番号:11A0405271
チーズフレーバーを産生するSporidiobolus pararoseus 25-A由来のリパーゼの特徴化
Characterization of a Lipase from Sporidiobolus pararoseus 25-A Which Produces Cheese Flavor
著者 (4件):
MASE Tamio
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
SONODA Mayumi
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
MORITA Megumi
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
HIROSE Etsuko
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
17
号:
1
ページ:
17-20
発行年:
2011年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)