文献
J-GLOBAL ID:201102277889504376
整理番号:11A0832243
乳蛋白質濃縮物に基づく機能的ソフトチーズ様製品の調製と特性
Preparation and properties of functional soft cheese-like product based on milk protein concentrate
著者 (3件):
ASSEM Faiza M.
(National Res. Centre, Cairo, EGY)
,
EL-GAWAD Mona A.M.Abd
(National Res. Centre, Cairo, EGY)
,
EL-SHIBINY Safinaz
(National Res. Centre, Cairo, EGY)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
66
号:
2
ページ:
145-149
発行年:
2011年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)