文献
J-GLOBAL ID:201102286664514380
整理番号:11A1146827
食品のゆで時間,または刻み目がヒトのそしゃく行動に及ぼす影響
Influence of Boiling Time or Partial Cutting Food on the Masticatory Behavior in Humans
著者 (3件):
SHIOZAWA Kouichi
(Tsurumi Univ. School of Dental Medicine, Kanagawa, JPN)
,
KOHYAMA Kaoru
(National Agriculture and Food Res., Organization)
,
HANADA Nobuhiro
(Tsurumi Univ. School of Dental Medicine)
資料名:
日本咀嚼学会雑誌
(咀嚼と健康)
巻:
21
号:
1
ページ:
40-48
発行年:
2011年05月31日
JST資料番号:
L3413A
ISSN:
0917-8090
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)