文献
J-GLOBAL ID:201102288112726806
整理番号:10A1153651
ソバの粉末,植物部分及び加工製品における新しいアンギオテンシンI変換酵素阻害物質(2′′-ヒドロキシニコチアナミン)の分布
Distribution of a novel angiotensin I-converting enzyme inhibitory substance (2′′-hydroxynicotianamine) in the flour, plant parts, and processed products of buckwheat
著者 (5件):
HIGASA Shizu
(Dep. of Food Chemistry, Kagawa Nutrition Univ., 3-9-21 Chiyoda, Sakado-shi 350-0288, JPN)
,
FUJIHARA Shinobu
(Dep. of Human Nutrition, Fac. of Humanities, Seitoku Univ., 550 Iwase, Matsudo-shi, Chiba 271-8555, JPN)
,
HAYASHI Atsumi
(Dep. of Food and Nutrition, Tokyo Kasei Univ., 1-18-1 Kaga, Itabashi-ku, Tokyo 173-8602, JPN)
,
KIMOTO Koichi
(Dep. of Food and Nutrition, Tokyo Kasei Univ., 1-18-1 Kaga, Itabashi-ku, Tokyo 173-8602, JPN)
,
AOYAGI Yasuo
(Dep. of Food Chemistry, Kagawa Nutrition Univ., 3-9-21 Chiyoda, Sakado-shi 350-0288, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
125
号:
2
ページ:
607-613
発行年:
2011年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)