文献
J-GLOBAL ID:201102299302671430
整理番号:11A1680801
フライイング温度の大豆油における4-ヒドロキシノネナールの形成に及ぼすポリジメチルシロキサンの影響
Influence of Polydimethylsiloxane on the Formation of 4-Hydroxynonenal in Soybean Oil at Frying Temperature
著者 (3件):
GERDE Jose A.
(Iowa State Univ., Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, 2312 Food Sciences Building, 50011-1061, Ames, IA, USA)
,
HAMMOND Earl G.
(Iowa State Univ., Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, 2312 Food Sciences Building, 50011-1061, Ames, IA, USA)
,
WHITE Pamela J.
(Iowa State Univ., Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, E262 Lagomarcino Hall, 50011-1060, Ames, IA, USA)
資料名:
Journal of the American Oil Chemists’ Society
(Journal of the American Oil Chemists' Society)
巻:
88
号:
10
ページ:
1503-1510
発行年:
2011年10月
JST資料番号:
C0259A
ISSN:
0003-021X
CODEN:
JJASDH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)