文献
J-GLOBAL ID:201202203778903046
整理番号:12A0259197
実際の調理条件下での種々の肉製品の評価のためのMaillard反応のマーカーとしてのフロシンおよび蛍光の測定
Determination of Furosine and Fluorescence as Markers of the Maillard Reaction for the Evaluation of Meat Products during Actual Cooking Conditions
著者 (5件):
YAMAGUCHI Keiko
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NOMI Yuri
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
HOMMA Takeshi
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
OTSUKA Yuzuru
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
1
ページ:
67-76
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)