文献
J-GLOBAL ID:201202205347125936
整理番号:12A1430849
Bacillus subtilisを使用したダイズ7Sおよび11Sグロブリンの加水分解
Hydrolysis of Soybean 7S and 11S Globulins Using Bacillus subtilis
著者 (9件):
HAN Xujun
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
NAGANO Hiroko
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
PHROMRAKSA Panthitra
(Khao C.P. Co., Ltd., Ayutthaya, THA)
,
TSUJI Michiko
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
SHIMOYAMADA Makoto
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
SHIMOYAMADA Makoto
(Miyagi Univ., Sendai, JPN)
,
KASUYA Shiro
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
SUZUKI Tohru
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KHAMBOONRUANG Chirasak
(Chiang Mai Univ., Chiang Mai, THA)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
5
ページ:
651-657
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)