文献
J-GLOBAL ID:201202212549483172
整理番号:12A1161086
代謝工学されたSaccharomyces cerevisiaeにおけるチロシンからのレスベラトロールの生産
Production of resveratrol from tyrosine in metabolically engineered Saccharomyces cerevisiae
著者 (5件):
SHIN So-yeon
(Dep. of Agricultural Biotechnology and Center for Agricultural Biomaterials, Seoul National Univ., Seoul 151-921, KOR)
,
JUNG Sang-min
(Dep. of Agricultural Biotechnology and Center for Agricultural Biomaterials, Seoul National Univ., Seoul 151-921, KOR)
,
KIM Myoung-dong
(School of Biotechnology and Bioengineering, Inst. of Bioscience and Biotechnology, Kangwon National Univ., Chuncheon ...)
,
HAN Nam Soo
(Dep. of Food Sci. and Technol., Chungbuk National Univ., Cheongju 361-763, KOR)
,
SEO Jin-ho
(Dep. of Agricultural Biotechnology and Center for Agricultural Biomaterials, Seoul National Univ., Seoul 151-921, KOR)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
51
号:
4
ページ:
211-216
発行年:
2012年09月10日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)