文献
J-GLOBAL ID:201202224809376055
整理番号:12A1430850
特異抗体による炊飯中の種々の澱粉分解酵素の溶出挙動分析
Elution Behavior Analysis of Starch Degrading Enzymes During Rice Cooking with Specific Antibodies
著者 (6件):
TSUYUKUBO Mika
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
OOKURA Tetsuya
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
TSUKUI Shinya
(National Agriculture and Food Res. Organization, Ibaraki, JPN)
,
TSUKUI Shinya
(Tsukuba Univ., Ibaraki, JPN)
,
MITSUI Toshiaki
(Niigata Univ., Niigata, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
5
ページ:
659-666
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)