文献
J-GLOBAL ID:201202236112652958
整理番号:12A1166088
清酒中の疎水性化合物の味による分画と機器分析
Taste-Guided Fractionation and Instrumental Analysis of Hydrophobic Compounds in Sake
著者 (6件):
HASHIZUME Katsumi
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
,
ITO Toshihiko
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
,
SHIMOHASHI Misako
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
,
KOKITA Atsufumi
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
,
TOKIWANO Tetsuo
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
,
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. of Brewing)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
76
号:
7
ページ:
1291-1295 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)