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文献
J-GLOBAL ID:201202236112652958   整理番号:12A1166088

清酒中の疎水性化合物の味による分画と機器分析

Taste-Guided Fractionation and Instrumental Analysis of Hydrophobic Compounds in Sake
著者 (6件):
HASHIZUME Katsumi
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
ITO Toshihiko
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
SHIMOHASHI Misako
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
KOKITA Atsufumi
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
TOKIWANO Tetsuo
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ.)
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. of Brewing)

資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry  (Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)

巻: 76  号:ページ: 1291-1295 (J-STAGE)  発行年: 2012年 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0916-8451  CODEN: BBBIEJ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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