文献
J-GLOBAL ID:201202241770726250
整理番号:12A0887817
食物選択、健康情報および機能性食品素材:パンを使用した実験的競売
Food choice, health information and functional ingredients: An experimental auction employing bread
著者 (4件):
HELLYER Nicole Elizabeth
(Kent Business School, Univ. of Kent, Canterbury CT2 7PE, GBR)
,
FRASER Iain
(School of Economics, Univ. of Kent, Canterbury CT2 7NP, GBR)
,
FRASER Iain
(School of Economics and Finance, La Trobe Univ., Melbourne, Victoria 3083, AUS)
,
HADDOCK-FRASER Janet
(Fac. of Social and Applied Sciences, Canterbury Christ Church Univ., Canterbury CT1 1QU, GBR)
資料名:
Food Policy
(Food Policy)
巻:
37
号:
3
ページ:
232-245
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
W0147A
ISSN:
0306-9192
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)