文献
J-GLOBAL ID:201202251284809556
整理番号:12A0899659
淡水魚の鱗粉由来コラーゲンの熱安定性に及ぼすサブユニット組成の影響
The effect of the subunit composition on the thermostability of collagens from the scales of freshwater fish
著者 (6件):
DUAN Rui
(School of Marine Sci. and Technol., Huaihai Inst. of Technol., Lianyungang 222005, CHN)
,
ZHANG Junjie
(School of Marine Sci. and Technol., Huaihai Inst. of Technol., Lianyungang 222005, CHN)
,
LI Jing
(School of Marine Sci. and Technol., Huaihai Inst. of Technol., Lianyungang 222005, CHN)
,
ZHONG Xiaohong
(School of Marine Sci. and Technol., Huaihai Inst. of Technol., Lianyungang 222005, CHN)
,
KONNO Kunihiko
(Fac. of fisheries science, Hokkaido Univ., Hakodate, Hokkaido 041-8611, JPN)
,
WEN Haibo
(School of Marine Sci. and Technol., Huaihai Inst. of Technol., Lianyungang 222005, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
1
ページ:
127-132
発行年:
2012年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)