文献
J-GLOBAL ID:201202258272355376
整理番号:12A1352828
各種水産PL乳濁液における酸化脂質と第一アミン基との相互作用による酸化的分解及び非酵素的褐変
Oxidative degradation and non-enzymatic browning due to the interaction between oxidised lipids and primary amine groups in different marine PL emulsions
著者 (4件):
LU F.s.h.
(Div. of Industrial Food Res., Technical Univ. of Denmark, Soltofts Plads, Building 221, 2800 Kgs. Lyngby, DNK)
,
NIELSEN N.s.
(Div. of Industrial Food Res., Technical Univ. of Denmark, Soltofts Plads, Building 221, 2800 Kgs. Lyngby, DNK)
,
BARON C.p.
(Div. of Industrial Food Res., Technical Univ. of Denmark, Soltofts Plads, Building 221, 2800 Kgs. Lyngby, DNK)
,
JACOBSEN C.
(Div. of Industrial Food Res., Technical Univ. of Denmark, Soltofts Plads, Building 221, 2800 Kgs. Lyngby, DNK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
4
ページ:
2887-2896
発行年:
2012年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)