文献
J-GLOBAL ID:201202266883597521
整理番号:12A0663422
ハタハタ(Arctoscopus japonicas)卵塊からの新規粘性タンパク質の分離
Isolation of a Novel Viscous Protein from the Egg Mass of Japanese Sandfish (Arctoscopus japonicas)
著者 (7件):
TOEDA Kazuki
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
TSUKAMOTO Ken-ichi
(Akita Res. Inst. Food and Brewing, Akita)
,
TAKAHASHI Tohru
(Akita Res. Inst. Food and Brewing, Akita)
,
FUNAKI Tsutomu
(Akita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Center, Akita)
,
AMANO Ken-ichi
(Akita Univ., Akita)
,
SAGANE Yoshimasa
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
SUGIYAMA Hideki
(Akita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Center, Akita)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
38
号:
2
ページ:
73-78
発行年:
2012年03月30日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)