文献
J-GLOBAL ID:201202271609035553
整理番号:12A0056354
エチルバニリンのin vitroおよびin vivoにおける抗酸化性
Antioxidant Properties of Ethyl Vanillin in Vitro and in Vivo
著者 (3件):
TAI Akihiro
(Fac. of Life and Environmental Sciences, Prefectural Univ. of Hiroshima)
,
SAWANO Takeshi
(Fac. of Life and Environmental Sciences, Prefectural Univ. of Hiroshima)
,
YAZAMA Futoshi
(Fac. of Life and Environmental Sciences, Prefectural Univ. of Hiroshima)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
75
号:
12
ページ:
2346-2350 (J-STAGE)
発行年:
2011年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)