文献
J-GLOBAL ID:201202285293710696
整理番号:12A1106099
2006年から2010年間の日本におけるポテトチップ中のアクリルアミド監視
Monitoring of acrylamide concentrations in potato chips in Japan between 2006 and 2010
著者 (7件):
TSUKAKOSHI Yoshiki
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
ONO Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
,
KIBUNE Nobuyuki
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
ISAGAWA Satoshi
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
YAMAZAKI Kumiko
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
WATAI Masatoshi
(Japan Food Res. Lab., Osaka, JPN)
,
YOSHIDA Mitsuru
(National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
29
号:
8
ページ:
1212-1218
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)