文献
J-GLOBAL ID:201202293351426530
整理番号:12A1352391
活性と安定性の増強のためのコムギβ-アミラーゼの特性化と溶媒操作
Characterization and solvent engineering of wheat β-amylase for enhancing its activity and stability
著者 (3件):
DABA Tadessa
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
KOJIMA Kenji
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
INOUYE Kuniyo
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
51
号:
5
ページ:
245-251
発行年:
2012年10月10日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)