文献
J-GLOBAL ID:201202299968923679
整理番号:12A0890475
ニホンウナギ(Anguilla japonica)由来の2つのカルノシン切断酵素,カルノシンジペプチダーゼIとXaa-メチル-Hisジペプチダーゼの精製と同定
Purification and identification of two carnosine-cleaving enzymes, carnosine dipeptidase I and Xaa-methyl-His dipeptidase, from Japanese eel (Anguilla japonica)
著者 (8件):
OKU Takahiro
(Sci. of Marine Resources, United Graduate School of Agricultural Sci., Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
ANDO Seiichi
(Dep. of Nutritional Sciences, Fac. of Health and Welfare Sci., Nayoro City Univ., Nayoro, Hokkaido, JPN)
,
TSAI Hsin-chun
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
YAMASHITA Yusuke
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
UENO Hiroshi
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SHIOZAKI Kazuhiro
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
NISHI Ryuichiro
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
YAMADA Shoji
(Fac. of Fisheries, Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Biochimie
(Biochimie)
巻:
94
号:
6
ページ:
1281-1290
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
B0147A
ISSN:
0300-9084
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)