文献
J-GLOBAL ID:201302201176154756
整理番号:12A1811818
凍結乾燥したSaccharomyces cerevisiae ATCC9080を用いたビタミンB6及びイノシトール定量の時間短縮
Time Reduction of Vitamin B6 and Inositol Assay by Using Lyophilized Saccharomyces cerevisiae ATCC 9080
著者 (3件):
TSUDA Harutoshi
(Dep. of Food Function and Labeling, National Inst. of Health and Nutrition)
,
MATSUMOTO Teruki
(Dep. of Food Function and Labeling, National Inst. of Health and Nutrition)
,
ISHIMI Yoshiko
(Dep. of Food Function and Labeling, National Inst. of Health and Nutrition)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
58
号:
2
ページ:
149-151 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)