文献
J-GLOBAL ID:201302205175615666
整理番号:13A1763282
α-グルコシダーゼ抑制,抗血管形成効果,及び脂質改変制御を目標にした研究 背景,評価,及び治療目的の食品材料の開発での挑戦
Studies Targeting α-Glucosidase Inhibition, Antiangiogenic Effects, and Lipid Modification Regulation: Background, Evaluation, and Challenges in the Development of Food Ingredients for Therapeutic Purposes
著者 (1件):
NAKAGAWA Kiyotaka
(Food and Biodynamic Chemistry Lab., Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
77
号:
5
ページ:
900-908 (J-STAGE)
発行年:
2013年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)