文献
J-GLOBAL ID:201302210277279699
整理番号:13A1719024
柑橘類の外果皮におけるカロチノイド開裂ジオキシゲナーゼ4によるβ-クリプトキサンチンとゼアキサンチン由来のβ-シトラウリンの酵素形成
Enzymatic Formation of β-Citraurin from β-Cryptoxanthin and Zeaxanthin by Carotenoid Cleavage Dioxygenase4 in the Flavedo of Citrus Fruit
著者 (9件):
MA Gang
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
ZHANG Lancui
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
MATSUTA Asami
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
MATSUTANI Kazuki
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
YAMAWAKI Kazuki
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
YAHATA Masaki
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
WAHYUDI Anung
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
MOTOHASHI Reiko
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
KATO Masaya
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Plant Physiology
(Plant Physiology)
巻:
163
号:
2
ページ:
682-695
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
C0606A
ISSN:
0032-0889
CODEN:
PLPHA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)