文献
J-GLOBAL ID:201302212814804110
整理番号:13A1278815
高齢日本人における食事パターンおよび認知症のリスク: Hisayama研究
Dietary patterns and risk of dementia in an elderly Japanese population: the Hisayama Study
著者 (9件):
OZAWA Mio
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NINOMIYA Toshiharu
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
OHARA Tomoyuki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
DOI Yasufumi
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
UCHIDA Kazuhiro
(Nakamura-Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
SHIROTA Tomoko
(Nakamura-Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
YONEMOTO Koji
(Kurume Univ., Kurume, JPN)
,
KITAZONO Takanari
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KIYOHARA Yutaka
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
American Journal of Clinical Nutrition
(American Journal of Clinical Nutrition)
巻:
97
号:
5
ページ:
1076-1082
発行年:
2013年05月
JST資料番号:
D0846A
ISSN:
0002-9165
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)