文献
J-GLOBAL ID:201302214054314374
整理番号:13A1138769
様々な形態及び構造特性をもつ食品の咀嚼間のTp値を使用する咬筋活性パターンの分析
ANALYSIS OF MASSETER ACTIVITY PATTERNS USING Tp VALUES DURING CHEWING OF FOODS WITH DIFFERENT SHAPES AND TEXTURAL PROPERTIES
著者 (7件):
MIYAOKA Y.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
ASHIDA I.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
TAMAKI Y.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
KAWAKAMI S.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
IWAMORI H.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
YAMAZAKI T.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
,
ITO N.
(Niigata Univ. Health and Welfare, Niigata, JPN)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
44
号:
3
ページ:
196-204
発行年:
2013年06月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)