文献
J-GLOBAL ID:201302216630555598
整理番号:13A1271616
Sprague-Dawleyラットにおける三番茶葉とユキツバキ(Camellia japonica)の葉で作った発酵混合茶の高トリグリセリド血症に対する効果
Hypotriglyceridemic Potential of Fermented Mixed Tea Made with Third-Crop Green Tea leaves and Camellia (Camellia japonica) Leaves in Sprague-Dawley Rats
著者 (7件):
TAMARU Shizuka
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
OHMACHI Kazuhiro
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
MIYATA Yuji
(Nagasaki Prefectural Government, Nagasaki, JPN)
,
TANAKA Takashi
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
KUBAYASI Takashi
(Nagasaki Prefectural Government, Nagasaki, JPN)
,
NAGATA Yasuo
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TANAKA Kazunari
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
24
ページ:
5817-5823
発行年:
2013年06月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)