文献
J-GLOBAL ID:201302221515827111
整理番号:13A0954573
イネ(Oryza sativa L.)におけるトコトリエノールの生合成
Investigation of tocotrienol biosynthesis in rice (Oryza sativa L.)
著者 (6件):
MATSUZUKA Kentaro
(Food and Biodynamic Chemistry Lab., Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
,
KIMURA Eiichi
(Japan National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Morioka, Iwate 020-0198, JPN)
,
NAKAGAWA Kiyotaka
(Food and Biodynamic Chemistry Lab., Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
,
MURATA Kazumasa
(Toyama Prefectural Agricultural, Forestry and Fisheries Res. Center, Toyama 939-8153, JPN)
,
KIMURA Toshiyuki
(Japan National Agricultural Res. Center for Tohoku Region, Fukushima 960-2156, JPN)
,
MIYAZAWA Teruo
(Food and Biodynamic Chemistry Lab., Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
140
号:
1-2
ページ:
91-98
発行年:
2013年09月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)