文献
J-GLOBAL ID:201302222014234125
整理番号:13A0235617
Aspergillus wentiiのアルカリ抽出液からの水不溶性(1→3)-α-D-グルカンの化学的特性化
Chemical characterization of a water insoluble (1→3)-α-d-glucan from an alkaline extract of Aspergillus wentii
著者 (6件):
CHOMA Adam
(Dep. of Genetics and Microbiology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
,
WIATER Adrian
(Dep. of Industrial Microbiology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
,
KOMANIECKA Iwona
(Dep. of Genetics and Microbiology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
,
PADUCH Roman
(Dep. of Virology and Immunology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
,
PLESZCZYNSKA Malgorzata
(Dep. of Industrial Microbiology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
,
SZCZODRAK Janusz
(Dep. of Industrial Microbiology, Inst. of Microbiology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska Univ., Akademicka ...)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
91
号:
2
ページ:
603-608
発行年:
2013年01月16日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)