文献
J-GLOBAL ID:201302222032974101
整理番号:13A0253849
嚥下困難食としての高圧加熱処理豚肉ゲルのテクスチャ,官能および嚥下の特徴
Texture, sensory and swallowing characteristics of high-pressure-heat-treated pork meat gel as a dysphagia diet
著者 (4件):
TOKIFUJI Ai
(Graduate School of Health and Nutritional Sciences, Nakamura Gakuen Univ., 5-7-1 Befu, Jounan-ku, Fukuoka, 814-0198, JPN)
,
MATSUSHIMA Yasuyuki
(Dep. of Rehabilitation Medicine, Univ. of Occupational and Environmental Health, 1-1 Iseigaoka Yahatanisi-ku ...)
,
HACHISUKA Kenji
(Dep. of Rehabilitation Medicine, Univ. of Occupational and Environmental Health, 1-1 Iseigaoka Yahatanisi-ku ...)
,
YOSHIOKA Keiko
(Dep. of Nutritional Sciences, Nakamura Gakuen Univ., 5-7-1 Befu, Jounan-ku, Fukuoka, 814-0198, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
93
号:
4
ページ:
843-848
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)