文献
J-GLOBAL ID:201302225058650834
整理番号:13A0698217
茶葉の種類と抽出条件によるα-グルコシダーゼの効果抑制の違いとICRマウスにおける食後血糖値上昇への紅茶の効果
Difference of inhibitory effect of α-glucosidase by tealeaves species and extraction condition and effect of black tea on postprandial blood glucose level elevation in ICR mice
著者 (8件):
UCHIDA Naoko
(Wayo Women’s Univ. Graduate School, Chiba, JPN)
,
YOSHIMOTO Nao
(Chiba Univ.)
,
NAKAMURA Asae
(Univ. Human Arts and Sci.)
,
TAKAGI Ayumi
(Wayo Women’s Univ.)
,
HONDA Kayoko
(Wayo Women’s Univ.)
,
MOTO Mihoko
(Wayo Women’s Univ. Graduate School, Chiba, JPN)
,
KATSURAYA Kaname
(Wayo Women’s Univ. Graduate School, Chiba, JPN)
,
HASHIZUME Naotaka
(Univ. Human Arts and Sci.)
資料名:
生物試料分析
(Journal of Analytical Bio-Science)
巻:
36
号:
2
ページ:
193-202
発行年:
2013年03月30日
JST資料番号:
L0201A
ISSN:
0913-3763
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)