文献
J-GLOBAL ID:201302246502668220
整理番号:13A1232900
Vigna angularis豆から分離したシアニジン-カテキン色素(ビグナシアニジン)との澱粉の相互作用
Interactions of starch with a cyanidin-catechin pigment (vignacyanidin) isolated from Vigna angularis bean
著者 (3件):
TAKAHAMA Umeo
(Dep. of Bioscience, Kyushu Dental Univ., Kitakyushu 803-8580, JPN)
,
YAMAUCHI Ryo
(Dep. of Applied Life Sci., Fac. of Applied Biological Sciences, Gifu Univ., Gifu 501-1193, JPN)
,
HIROTA Sachiko
(Dep. of Nutrition, Kyushu Women’s Univ., Kitakyushu 807-8586, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
3
ページ:
2600-2605
発行年:
2013年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)