文献
J-GLOBAL ID:201302263192637541
整理番号:13A1259147
アメリカ合衆国の家庭での食品調製及び消費における傾向:1965~1966年から2007~2008年までの国民栄養調査及び生活時間調査の分析
Trends in US home food preparation and consumption: analysis of national nutrition surveys and time use studies from 1965-1966 to 2007-2008
著者 (4件):
SMITH Lindsey P
(Univ. North Carolina, NC, USA)
,
NG Shu W
(Univ. North Carolina, NC, USA)
,
POPKIN Barry M
(Univ. North Carolina, NC, USA)
,
POPKIN Barry M
(Gillings School of Global Public Health and School of Medicine, NC, USA)
資料名:
Nutrition Journal (Web)
(Nutrition Journal (Web))
巻:
12
号:
Apr
ページ:
12:45 (WEB ONLY)
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
U7032A
ISSN:
1475-2891
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)