文献
J-GLOBAL ID:201302266705710486
整理番号:13A1639540
タンデムマススペクトロメトリー,分子軌道計算および連続フォトダイオードアレイ検出器と共役したゲルろ過クロマトグラフィーによるグルコースで糖化されたβ-ラクトグロブリン配列中に見出されたペンタペプチドであるLEKFDから誘導されたMaillard反応産物の特徴化
Characterisation of Maillard reaction products derived from LEKFD - A pentapeptide found in β-lactoglobulin sequence, glycated with glucose - By tandem mass spectrometry, molecular orbital calculations and gel filtration chromatography coupled with continuous photodiode array
著者 (4件):
YAMAGUCHI Keiko
(Dep. of Food and Nutrition, Japan Women’s Univ., Bunkyo-ku, Tokyo 112-8681, JPN)
,
HOMMA Takeshi
(Dep. of Food and Nutrition, Japan Women’s Univ., Bunkyo-ku, Tokyo 112-8681, JPN)
,
NOMI Yuri
(Graduate School of Humanities and Sciences, Ochanomizu Univ., Bunkyo-ku, Tokyo 112-8610, JPN)
,
OTSUKA Yuzuru
(Graduate School of Humanities and Sciences, Ochanomizu Univ., Bunkyo-ku, Tokyo 112-8610, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
145
ページ:
892-902
発行年:
2014年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)