文献
J-GLOBAL ID:201302282516615419
整理番号:13A0953383
マイクロビーズにおける摩耗特性の研究,およびマイクロビーズミルにおける摩耗によって生じた微粒子の食品安全性
Studies on the characteristics of wear in micro-beads, and food-safety of fine particles caused by wear in a micro-bead mill
著者 (3件):
MATSUZAKI Harumi
(Graduate School of Mechanical, Bio-chemical Engineering, Hachinohe Inst. of Technol., JPN)
,
WAKO Yutaka
(Graduate School of Mechanical, Bio-chemical Engineering, Hachinohe Inst. of Technol., JPN)
,
WATANABE Mika
(Lab. of Cell Toxicology, Hatano Res. Inst., Food and Drug Safety Center, JPN)
資料名:
Powder Technology
(Powder Technology)
巻:
240
ページ:
74-78
発行年:
2013年05月
JST資料番号:
B0730A
ISSN:
0032-5910
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)