文献
J-GLOBAL ID:201302285430387870
整理番号:13A1296827
L-グルタミン酸1ナトリウム塩の凍結含浸処理によるカボチャ組織中のγ-アミノ酪酸の生産
Production of γ-Aminobutyric Acid in Pumpkin Tissue Treated with Freeze-thaw Infusion of L-Glutamic Acid Monosodium Salt
著者 (6件):
WATANABE Yoshimi
(Hiroshima Jogakuin Univ., Hiroshima, JPN)
,
MURAKAMI Kazuyasu
(Hiroshima Jogakuin Univ., Hiroshima, JPN)
,
SAKAMOTO Koji
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst., Hiroshima, JPN)
,
FUJIWARA Tomoko
(Hiroshima Prefectural Technol. Res. Inst., Hiroshima, JPN)
,
TAI Akihiro
(Prefectural Univ. Hiroshima, Hiroshima, JPN)
,
MUTO Norio
(Prefectural Univ. Hiroshima, Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
4
ページ:
641-646
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)