文献
J-GLOBAL ID:201302285807877452
整理番号:13A1918772
オリゴマ化レイシ果実由来多価フェノールは老化促進モデルマウスにおける認知障害およびニューロン細胞における小胞体ストレスを軽減する
Oligomerised lychee fruit-derived polyphenol attenuates cognitive impairment in senescence-accelerated mice and endoplasmic reticulum stress in neuronal cells
著者 (11件):
SAKURAI Takuya
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
KITADATE Kentaro
(Amino Up Chemical Co. Ltd., Sapporo, JPN)
,
NISHIOKA Hiroshi
(Amino Up Chemical Co. Ltd., Sapporo, JPN)
,
FUJII Hajime
(Amino Up Chemical Co. Ltd., Sapporo, JPN)
,
OGASAWARA Junetsu
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
KIZAKI Takako
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
SATO Shogo
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
FUJIWARA Tomonori
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
AKAGAWA Kimio
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
,
IZAWA Tetsuya
(Doshisha Univ., Kyoto, JPN)
,
OHNO Hideki
(Kyorin Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
110
号:
9
ページ:
1549-1558
発行年:
2013年11月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)