文献
J-GLOBAL ID:201302285822851168
整理番号:13A1763286
異なる物理化学特性を持つ豆腐様沈殿物の塩化マグネシウム濃度依存形成
Magnesium Chloride Concentration-Dependent Formation of Tofu-Like Precipitates with Different Physicochemical Properties
著者 (4件):
ARII Yasuhiro
(Dep. of Dietary Life and Food Sciences, Junior Coll. Div., Mukogawa Women’s Univ.)
,
ARII Yasuhiro
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Environmental Sciences, Mukogawa Women’s Univ.)
,
ARII Yasuhiro
(Res. Inst. for Nutrition Sciences, Mukogawa Women’s Univ.)
,
TAKENAKA Yasuyuki
(Kobe Shoin Women’s Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
77
号:
5
ページ:
928-933 (J-STAGE)
発行年:
2013年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)